sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Yksi pitkä huppari lisää

Tein hetki sitten itselleni pitkän, pinkin collegehupparin ja anopille parikin vastaavanlaista. Lupasin kuitenkin tehdä hänelle vielä yhden (toistaiseksi viimeisen, sillä uskon näitä tulevan lisää) punaisesta, harjatusta collegesta. Kangas on uskomattoman ihanan pehmeää sisältä ja jo tilatessa päätin ottaa tästä syystä kangasta myös itselleni: niinpä ompelupöydällä odottaa kankaat leikattuna omaan pitkään huppariin myös samaisesta kankaasta! 

Kaavana käytin jälleen kerran anopin ostohupparia muokaten hieman pääntietä. Helmaan tein tällä kertaa resorin ja pituutta lyhensin niin, että se kuitenkin resorin kanssa olisi kutakuinkin saman mittainen kuin aiemmat.



Hupun ja taskun reunat ompelin valkealla peitetikillä. Tällä kertaa ompelin taskun reunaan käsintehty-merkin, jonka toisella puolen lukee Made with love. Tarkoituksenani on hankkia vaatteisiin kangasmerkkejä, mutten ole saanut vielä ajoiksi. Olisi aivan mahtavaa hankkia merkkejä omalla kirjoituksella, mutta tämä jää vain unelmaksi. Ehkä joku päivä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!