perjantai 28. huhtikuuta 2017

Softshelltakit


Viime syksynä ompelin isommille tytöille softshellhaalarit - jotka onneksi ovat sopivat edelleen - ja ajattelin, etten ihan kohta ota paininjalan alle softshelliä. Olin kuitenkin jättänyt tätä haalareissa käyttämääni Kangaskapinan softshelliä 80 cm kumpaakin väriä. Nyt kun vihdoin otin kankaat esiin ja malliksi valikoitui Ottobren 4/15 malli, totesin ettei kangas riittänyt kuin alkuun. Kaverini oli ostanut samaa kangasta ja luopumassa siitä, jolloin sain molemmille typyille takit, vaikkakik alkuperäisistä suunnitelmista poiketen samanväriset.

Isomman neidin takki on koossa 116 cm ja pienemmän pienensin kokoon 98 cm. Pinkki resori löytyi jemmoista ja ketjut kävin paikalliselta Bellabitiltä. Tarkoitus oli ommella ohjeen mukaiset vinonauhat huppuun ja ketjun reunaan, mutta en nyt millään kyennyt jättämään näitä kesken, kun sain ompeluaikaa tehdä nämä loppuun.



Ongelmilta en välttynyt tälläkään kertaa: hyppytikit, voi kurjuus! Paksumpi neula toi helpotusta tähän ongelmaan. Lopputuloksiin olen kyllä tyytyväinen :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!